Megfelelő Munkaerő

A munkaerő toborzást bármely részét vagy az egész folyamatot..

Rólunk
Jelöltek szerzése
Jelöltek szűrése
Kiválasztás

Rólunk

Toborzók, fejvadászok, mindegy, hogy hívsz minket. Folyamatosan, olyan munkaerőt tudunk biztosítani számodra, akiket keresel.

Állandó innovációs kényszert teremtünk magunknak, hogy, amennyire lehetséges, mindig a piac előtt járjunk kicsivel. Minden lehetséges automatizálást bevetve próbáljuk a lehető legjobb jelölteket állítani az ügyfeleinknek.

A módszereink minden héten változnak és fejlődnek. Ami két éve működött, az már döcög, más viszont még jobban hozza a jelölteket adott szegmensekben. Erre építünk. Szegmensenként változó módszerekkel, szakterületre specializált, az adott szakterületen képzettséggel is rendelkező HR-esekkel dolgozunk.

Filozófiánk a célorientáltság

Azokat a módszereket alkalmazzuk, amik eredményesek

Abban hiszünk, hogy egy volt könyvelő jobban megérti magát a könyvelőkkel, mint más, egy volt IT-s jobban megérti az IT-sok motivációit, míg egy volt sofőr jobban megérti, hogy a sofőrök mi alapján döntenek egy-egy munkahely mellett. Szakmabeli HR-esek dolgozunk, amikor lehetőségünk van rá. Ha adott szakterületen nincs szakmai jártassága egyikünknek sem, akkor is bevonunk egy szakmabelit a toborzásba.

Adatbázist építünk. A meglévő adatbázis kapja nálunk a legnagyobb szerepet. Rengetek embert ”követünk”, akikről tudjuk, hogy váltanának, vagy akikben már megérett a gondolat a munkahelyváltásra. Ők az első számú erőforrásaink egy-egy pozíció betöltésénél.

Célközönség

KKV-k, akik munkatársat keresnek

Ha munkatársat keresel, de egyáltalán nem tudsz foglalkozni a kereséssel, hirdetéssel, vagy csak egyszerűen teljes, a sikertelenség, akkor próbáld meg velünk.

KKV-k, akiknél nem megoldott a HR

Egyelőre rendben van a cég, de abszolút nem foglalkoztok a HR-rel? Nem követed a munkatársak motivációs szintjét, és nem is tudod, hogy mi a tervük a jövőben.

KKV-k, akiknél elindult az elvándorlás

Elkezdtek felmondani az emberek, de sem az okát nem tudod, sem pótolni nem tudod azt a szaktudást, know-how-t, ami az emberekkel együtt távozik

Toborzóirodák

Toborzóirodátok van, de nem jönnek a jelöltek? Több toborzóirodával dolgozunk együtt jelenleg is. A saját adatbázisunkkal, és a saját módszereinkkel, a legtöbb esetben, akkor is tudunk jelölteket hozni, amikor az lehetetlennek tűnik.

Átláthatóság és követhetőség

Jelentkezők/jelöltek követése

A felületen követheted, hogy a pozíciódra mikor és milyen jelölteket tudtunk hozni.

Interjú időpontok

Az interjúk időpontját, a helyszínt és az interjú jellegét is követni tudod online.

Online felület

Ha az ügyfelünk leszel, akkor az online rendszerünk segítségével a toborzás teljes folyamatára, és aktuális állapotára rálátásod lesz.

Interjúk eredménye

Az interjúk és online tesztek eredményét szintén az integrált felületen követheted.

Szolgáltatások

Alább a belépő szintű szolgáltatásainkat láthatod.
További szolgáltatások

3 jelölt a pozícióra

  • Garantálunk neked
  • 3 jelöltet, akik a Te állás kiírásodra jelentkeznek be
Megrendelem Példa

Hirdetésfeladás

  • Az elkészített hirdetést feladjuk 10 különböző álláskereső oldalra és közösségi álláskeresőre, célirányosan
Megrendelem

Rólunk mondták

Ezek szerint a munkaadók és a munkavállalók is elégedettek velünk :)

Deméné Winkler Katalin

"A fuvarozó cégünknél elhatalmasodott a sofőr hiány. Hiába hirdettünk a legdrágább hirdetőportálokon, pár havonta esett be egy-egy álláskereső, de velük se tudtunk együttműködni. Nem tudom, hogy Olivérék pontosan mit csináltak, de napi 20-30 jelentkezőnk lett, azonnal megoldódott a sofőr probléma."

G.Attila, Senior Szoftver Mérnök

"Manapsag informatikusnak munkat talalni konnyu, de ha valaki jo kornyezetet es komoly szakmai kihivast valamint biztos anyagi hatteret szeretne mar annyira nem egyszeru a feladata. A legfontosabb dolog az en szamomra az, h a celjaimnak megfelelo poziciot es lehetoseget talaljak mig a kozvetitoknel sokszor pedig az en tapasztalom szerint az, h a "biztosan jo leszel oda" elv alapjan ajanljanak ki egy-egy helyre. Olivert nehany evvel ezelott ismertem meg egy munkalehetoseg kapcsan, de akkor az elet mas iranyba vitt, vegul akkor nem amellett dontottem. Iden februarban jutott eszembe, h ismet fel kellene vele vennem a kapcsolatot es most fel ev utan ugy erzem erdemes volt. A jelenlegi feladatkorom elegendoen sok uj technologiai kihivast (C++ bol GO-ba 😉 pozitiv munkakornyezetet es remek lehetosegeket biztosit a tovabbi idoszakra is.
Tisztelettel
G. Attila
Senior Szoftvermernok"

P.Zsolt

"IT-sként, már több, mint 4 éve dolgozom annál a cégnél, abban a pozícióban, amit Olivér ajánlott nekem. A kereslet és a kínálat tökéletesen megtalálta egymást. Ennél jobban nem lehetett volna ezt csinálni."

B.Dávid

"Nem tudom, hogy másoknak mi a tapasztalatuk, nekünk baráti a viszonyunk. Szakmailag is együttműködünk. Két munkahelyen is több évet töltöttem, amihez köze volt. A váltás oka is a projekt megszűnése volt, elégedett vagyok a jelenlegi pozíciómmal."

Kapcsolat

Nincs rossz kérdés, csak megválaszolatlan. Ennek fényében, keress minket nyugodtan :)

Budapest
1118, Rahó u.2.

contact@justhuman.hu

+36 20 289 4423

Az üzenetet megkaptuk, köszönjük