Átláthatóság szoftverrel

Olyan tanácsadói és adatbázis támogatást tudunk adni, melyben nagy szerepet játszik a szoftver. Lehetőség van csak a szoftverek bérlésére, de lehetőséged van rá épülő sikerdíjas HR-t támogató szolgáltatások igénybevételére is. Például valakiknek folyamatos jelölt adatbázist építünk félig automata, online szűrésekkel.

Csak szoftver

A toborzás részt egy erre kifejlesztett CRM rendszerrel érdemes támogatni. Erre specializált szoftver megoldást alkalmazunk.
Továbbá a megtartás támogatásban kifejezetten nagy szerepet játszhat egy olyan HRMS szoftver, mely a munkatársak igény kifejezésére(szabadságolási igény, irodai eszközök, új munkaruha) átlátható adminisztratív felületet kínál. Az igényeket így kevésbé nehéz kifejezni a munkatársaknak. Sokkal nehezebb a felettestől új munkaruhát igényelni ismét, mint egy szoftveres felületen keresztül. Nem beszélve a lehetséges félreértésekről.
Mi egy világszerte használt rendszer, általunk magyarosított változatát használjuk. A szoftver segítséget nyújt a folyamatos, és átlátható értékelésben is. Jelentősen csökkenhet az igazságtalanság érzése a munkatársakban, és a vezetők is támogatást kapnak abban, hogy reálisabban tudják jutalmazni a jól dolgozó munkatársakat.

Tanácsadás

A HR osztály szemlélete sokszor eltér egy sikerdíjas fejvadász szemléletétől, de az is lehetséges, hogy ez nálatok is meg van, de például egy nektek új szakterület nekünk már évek óta a portfóliónkban van. Segítünk, ha tudunk.

Részmunkaidős kihelyezés

Amennyiben pénzügyi vagy egyéb okai vannak a HR osztály, sőt a HR-es alkalmazásának, akkor jó megoldás lehet egy részmunkaidős kihelyezés, melynek keretében egyik kollégánk heti 1-2-3 napot tölt a Ti irodátokban, és egyébként rajta kívül is, a teljes szaktudásunkat bevetjük, hogy segítsük az új szerepkör sikerességét.

Teljes munkaidős kihelyezés

A teljes munkaidős kihelyezés egy még HR-es szerepkör nélkül cégnek, vagy egy olyan szervezetnek, ahol egy HR-es volt, ideális választás lehet.
A-mellett, hogy egy új, profi, kipróbált kolléga kerül a székbe, minden szoftveres, adatbázis és tanácsadói támogatást is megkap tőlünk, ami a portfóliónk része. Így akár többszörösen is hatékonyabb lehet, mint egy szaktudással rendelkező, ”utcáról” felvett kolléga.

Kapcsolat

Nincs rossz kérdés, csak megválaszolatlan. Ennek fényében, keress minket nyugodtan :)

Budapest
1118, Rahó u.2.

contact@justhuman.hu

+36 20 289 4423

Az üzenetet megkaptuk, köszönjük