Ahonnan indultunk

A véletlenek hozták, hogy már toborzással és fejvadászattal foglalkozunk. Előbb IT-sokat, majd Könyvelőket és végül Fuvarozókat kellett toboroznunk, anélkül, hogy a toborzást strukturáltan, vagy a HR-t tudományosan fogtuk volna fel.
Sok nehézséggel, gyökeresen eltérő módszerekkel, de végül mindegyik szegmensben sikereket értünk el. Természetesen IT-sok, Könyvelők és Fuvarozók bevonásával. Azóta is ezt a filozófiát követjük, csak sokkal HR-esebb felfogásban.

Szakértőkkel

Azokat a módszereket alkalmazzuk, amik eredményesek

Abban hiszünk, hogy egy volt könyvelő jobban megérti magát a könyvelőkkel, mint más, egy volt IT-s jobban megérti az IT-sok motivációit, míg egy volt sofőr jobban megérti, hogy a sofőrök mi alapján döntenek egy-egy munkahely mellett. Szakmabeli HR-esek dolgozunk, amikor lehetőségünk van rá. Ha adott szakterületen nincs szakmai jártassága egyikünknek sem, akkor is bevonunk egy szakmabelit a toborzásba.

Jelenleg

A folyamatos igények miatt szinte minden szakterületen, specializálódott toborzókkal, vagy külsős szakértőkkel tudunk dolgozni. Bármilyen igénnyel megkereshetsz minket.
Eddigi tapasztalataink: IT, Pénzügy, Irodai munkatársak, Asszisztensek, Sofőrök, Fizikai munkaerő, Gépészmérnökök, Mechatronikai mérnökök, Grafikusok, CC, Sales, Ügyvezető/Vezérigazgató, Fuvarszervező, Raktáros, Raktárvezető, Varró, Szabász, Ruhatervező...

Kapcsolat

Nincs rossz kérdés, csak megválaszolatlan. Ennek fényében, keress minket nyugodtan :)

Budapest
1118, Rahó u.2.

contact@justhuman.hu

+36 20 289 4423

Az üzenetet megkaptuk, köszönjük